MIKSI NÄMÄ KOHTEET & KOKEMUKSET?

Monelle meistä Eurooppa tarkoittaa suuria kaupunkeja ja tunnettuja nähtävyyksiä. Vaikka nämäkin kannattaa toki käydä katsastamassa, Eurooppa on myös paljon, paljon muuta. Tämä maanosa pitää sisällään monia odottamattomia kolkkia, kesyttämätöntä luontoa ja yllätyksellistä särmää.

Me olemme koonneet näille sivuille matkasuosituksia Euroopan vähemmän tunnettuihin kohteisiin, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla - joko itsenäisesti tai osaavan oppaan johdolla. Käytä ehdottamiamme reittejä inspiraationa seuraavaa seikkailua suunnitellessasi: yhdistele eri reittejä ja kohteita keskenään tai pidä reitti sellaisenaan - mikä ikinä sopiikaan parhaiten omiin matkustustarpeisiisi. Kaikki on mahdollista Interrailin avulla!

Haluamme, että tapaat paikallisia ja vietät aikaa heidän kanssaan. Haluamme, että maistelet perinteisiä ruoka-annoksia ja että koet autenttisesti, millaista elämä on vierailemissasi paikoissa. Tämä ei aina tapahdu automaattisesti – ole siis utelias, spontaani ja liikkeellä avoimin mielin. Parhaat kokemukset sattuvat usein silloin, kun uskaltaudut poikkeamaan etukäteen suunnitellulta polulta.

Junalla matkustaessasi hiilijalanjälkesi on pieni. Mutta seikkailusi voi olla elämää suurempi.

By the way!

Olemme tarkoituksellisesti suunnitelleet reitit ilman pysähdyksiä massaturismin eniten vaurioittamissa kohteissa. 

Valmiina matkaan? Osta oma Interrail-passisi täältä.

Kysyttävää sopivan Interrail-passin valinnasta? Ota meihin yhteyttä.