VAPAAEHTOISTYÖ FESTAREILLA

Merkityksellinen reissaaminen tekee hyvää - ja tuntuu hyvältä.

Kasvava huoli planeettamme tulevaisuuden puolesta on nostanut vapaaehtoistyöt monen nykypäivän reissaajan bucket listille. Vapaaehtoisena voit työskennellä paikallisten yhteisöjen hyväksi sekä esimerkiksi eläinten ja luonnon hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Me tuemme paikallisesti toteutettuja hankkeita eri puolilla maailmaa, jotka pyrkivät saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteet. Meille on myös erityisen tärkeää luoda arvokkaita kokemuksia sinulle matkailijana - kokemuksia, jotka edistävät hankkeen onnistumista. 

Suosittelemme, että testaat omia rajojasi kaikilla eri tasoilla: 2 päivästä Euroopan festivaaleilla 4 kuukauden mertensuojeluprojektiin Filippiineillä. Miksi et siis lähtisi tekemään vapaaehtoistyötä tänä kesänä? Festivaalit kaikkialla Euroopassa etsivät auttavia käsiä. Innostuneisuus sekä hyvät järjestely- ja yhteistyökyvyt vievät sinut pitkälle riippumatta siitä, minkä projektin valitset.

Jos sinulla on aukkoja kesäsuunnitelmissa ja kaipaat ideoita, tutustu näihin festivaaleihin. Tällä sivulla mainitut projektit ovat omaksi inspiraatioksesi, eivätkä kuulu KILROYn vapaaehtoishankkeisiin. Jos haluat tietää lisää meidän tarjoamistamme vapaaehtoistyömahdollisuuksista ulkomailla, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Unkari, kesäkuu - elokuu 2019

https://fesztivalonkentes.hu/

Tämä sivusto toimii eri festivaalien kattojärjestönä Unkarissa. Eli kun teet vapaaehtoistyöhakemuksen näiden sivujen kautta, se on voimassa kaikkiin sivulla mainittuihin festareihin. Haluaisitko osallistua tapahtuman järjestelyihin tai hankkia työkokemusta festivaalilla? Tutustu nettisivuihin ja eri vaihtoehtoihin.

Roskilde Music Festival, 28. kesäkuuta - 6. heinäkuuta 2019

https://www.roskilde-festival.dk/en/volunteers/

Tanskan kuuluisin ja kansainvälisesti tunnettu musiikkifestivaali, joka tarjoaa valikoiman erilaisia vapaaehtoisrooleja. 

Lähde vapaaehtoistöihin Roskilde-festivaaleille

Sarajevo Film Festival, 16.-23. elokuuta 2019

http://oac.ba/volunteers/en/volunteer.html

Sarajevo Film Festival on jo pitkään luottanut vapaaehtoistyön voimaan festivaalin järjestämisessä. 

Brussels Games Festival, elokuu 2019

https://brusselsgamesfestival.be/en/volunteers-en/

Tämä festivaali on omistettu peleille, lautapeleille ja roolipeleille, ja tarvitsee joukon sitoutuneita vapaaehtoisia.

Kroatia, Outlook Music Festival, 4.-8. syyskuuta 2019

https://outlookfestival.com/volunteers/ 

Huikea neljän päivän mittainen festivaali. Juhli vanhoissa roomalaisissa amfiteattereissa, rannalla ja veneen kyydissä. Hip hopia, underground-tanssia, Drum’n’bassia... You name it. Koe festivaali vapaaehtoisena, ansaitse itsellesi ilmainen lippu ja heittäydy mukaan festaritunnelmaan Balkanilla.

Oslo, Øyafestivalen, 6.-10. elokuuta 2019

https://oyafestivalen.no/en/volunteer/

Ympäristöystävällinen festivaali!

Aivan Oslon keskustassa, suuressa Tøyen-puistossa, järjestetään Øya-festivaali, joka tarjoaa sekoituksen pop-, rock- ja hip hop -musiikkia. Tällä festivaalilla työskentelee yli 2600 vapaaehtoista ja tapahtuma on omistautunut toimimaan mahdollisimman ekologisesti.   

Vapaaehtoistöitä festareilla

Göteborg, Way Out West, 8.-10. elokuuta 2019

https://www.wayoutwest.se/info/

Kansainvälisiä artisteja kauniissa skandimaisemissa.

Way Out West on laittanut kasaan huikean kokoonpanon tämän kesän festareita varten. Ekologisuus on yksi Way Out Westin toimintaperiaatteista ja kyseessä on myös HLBT-ystävällinen tapahtuma.